Green Shots!!!

Vilken fantastisk dag! Efter att ha gett lillen mat och fått honom till sömns så är det dax för mig att ladda för dagen!! Det är en hel del som ska fixas innan det är dax för lunch med en kollega! Färskpressad ananasjuice med brännässla blev morgonens shot (hur skulle jag kunna klara mig utan denna!!!) samt en Raw müslitallrik med gojibär och kanel – Yummie!! Nu måste jag sätta fart! Ha en energigivande dag!!

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 comments

 • Hej Rawfood.se!

  Kan ni inte skriva liter mer om hur man på ett enkelt sätt kan börja ställa om sitt liv till mer Rawfood och alkaslierande produkter! Finns det någon nybörjarkurs man kan gå eller bra bok att läsa?

  Tack för en bra sida och Blogg!

  / Jörgen

 • Hej Jörgen!
  Tack för din feedback och kul att du gillar bloggen! Jag skall återkomma på bloggen med mer tips om alkaliserande livsmedel, hur man enklast gör när man börjar lägga om sin kost till mer rawfood.

  MVH

  Kristina

 • Hej!
  Jag hörde att man inte kan äta nässlors blommor att det kunde vara onyttigt. Stämmer det? Jag hade plockat massor för torkning till pulver och hade tidigare hört att blommorna bara gjorde det hela nyttigare… Förstår att de gamla nässlorna ej gör sig så bra färska i soppa med blom och allt men som pulver hade det ju inte spelat någon roll. Brukar du plocka själv och vet du något om detta?
  Mvh Elin Debora

  • Hej Elin,
   Tack för ditt inlägg – mycket intressant! Själv har jag inte använt blommorna, men jag har inte hört att det skulle vara skadligt någonstans. Hmmm, jag ska luska lite i detta och återkomma till dig!
   Mvh
   Kristina