Green Morning Glory

Gomorron!

Vilken alldeles underbar dag! Vi har haft fullt upp minsann med hus- och lägenhets planering, därav några uteslutande blogginlägg! Igår var jag på The Langeshow – Inspirerande och Fantastiskt som vanligt!!! Jag gick faktiskt därifrån med många bra ideer och tankar. Just nu är jag på väg ut för en del saker som måste fixas med lägenheten och sedan bär det raskt av till Babyrytmiken 😉 Kul kul!!!

Jag har precis gjort en grön smoothie – såååå ljuvligt god – GRYM!!!

Green Morning Glory
1 mango – tärnad
1 handfull färska bladspenat
2 msk hampaprotein
mandelmjölk
isbitar

So Easy – so Good!!!

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 comments

 • Någonstans gillar jag gillar din blogg och ditt tänk. Eller skulle vilja. Du skulle kunna vara en riktigt bra inspiratör för många. Men du har en del att jobba på om du vill bli ordentligt stor tror jag. Förutom flitigare uppdateringar med mer innehåll, ditt språk. Snälla, snälla jobba lite på språket. Det är irriterande att läsa inlägg med stora bokstäver på fel ställen, grammatiska fel och felstavningar. ”Uteslutande blogginlägg”??? Jag antar att du menar brist på blogginlägg.
  Kom igen! Jag tror du har mer att ge.

  • Hej Ulrika,
   Jag väljer att ta ditt inlägg som en komplimang! Dessvärre måste jag göra dig besviken och säga att jag högst troligt inte kommer att göra fler inlägg än 2-3 om dagen, vilket jag gör idag! Jag vet inte vilka önskningar du har? Att det finns några felstavningar här och var hör till och med tanke på att jag har ett heltidsjobb, en son att ta hand om och gör http://www.rawfood.se som ett litet sidoprojekt (men som har växt och blivit apstort) gör att jag inte har så mycket tid över för annat. Och jag är nöjd 😉 Gärna fler komplimanger och kritik!
   MVH
   Kristina

 • Hej Kristina,
  Jag är lite nyfiken protein (såsom hampa)Vilka gröna högpotenta proteinkällor skulle du vilja föreslå (ej tillskott)?
  MVH
  DAG

  • Hej Dag!
   Gällande gröna proteinkällor skulle jag föreslå bla bipollen, nötter och frön, gärna groddade (dvs blötlagda), hampa, gröna bladgrönsaker, opastöriserad getost /getmjölk (för de som vill det), groddade bönor, groddad quinoa, soyabönor…
   Testa några av dessa!
   /Kristina

 • Tack för gott jobb 🙂

 • Det var helt klart menat som positiv kritik (förutom det kring språket, finns inga ursäkter att inte skriva korrekt).
  Jag skulle helt klart hellre se ett längre, mer innehållsrikt inlägg per dag än 2-3 där det mer eller mindre bara står att du är på väg någonstans. Mer kvalitet än kvantitet liksom. Tror vi är fler som suktar efter mer information och tips kring rawfood, detox och hälsa överlag.

 • Är du som jag, holistiskt insatt i livets färger såsom de olika chakrns kulÖrter? Ja menar steget är ju inte så långt sas. Antas att du gillar grönt 🙂 Jag är nog mera dragen till den ljusare gröna. Det mörka gröna (som i glaset ovan) känns påträngande. fast det är ju bara späda:) med vatten
  Jag ligger startgropen för en detox, vet bara inte hur länge jag ska behöva stå ut…med gubbens gnäll altså:9 Han tjatar om sitt kött dagarna i ända. Var hittar man en sann man? Ok detta är ju ingen kontaktsida men undrar verkligen hur han däruppe har tänkt sig detta?
  Tack för att du lyssnat. Skriv en rad om du vill.
  /Rosa