Grateful for…

20120524-123714.jpg

Ah, ibland önskar man Sannerligen att man kunde stanna tiden! Idag är just en sådan dag när allt är precis så vackert och ljuvligt att det gör ont i kroppen. Vissa dagar känns det lättare att känna tacksamhet än andra!

Idag är just en sådan dag där jag känner mig sjukt tacksam över var jag befinner mig i livet och vad jag har åstadkommit! På loppet av 3.5 år har jag funnit mannen i mitt liv, flyttat till lägenhet, senare skaffat ett fantastiskt hus på ett fantastiskt ställe, två underbara barn som jag har möjligheten att vara hemma med på dagarna, ett inspirerande jobb samt många idéer och visioner för framtiden, samt många fler drömmar att försöka uppnå!!

Vi vet från The Secret att just tacksamhet för oss närmare våra mål och drömmar och jag kan erfara här och nu att i detta state kommer saker till mig som annars inte skulle komma!

Att praktisera tacksamhet är inte svårt men någonting som måste bli en självklarhet och dagligt åtagande för att det skall ge en magisk effekt! Så från och med nu – fundera över vilka saker som du är tacksam över i ditt liv!!

Önskar dig den bästa dagen!!

Aloha

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *