Give All your Shit away and Start Living ;-)

Ah, vilken Underbar dag!!

Snacka om att jag kĂ€nde mig lite seg i morse 😉 Jag var pĂ„ Teater pĂ„ FjĂ€derholmarna igĂ„r och kom i sĂ€ng alldeles för sent – men det var Fantastiskt! Och för er som har varit pĂ„ FjĂ€derholmarna sĂ„ Ă€r ju bara ett besök dĂ€r Amazing!

Nu dock, Ă€r jag fit for fight och jobbar jĂ€rnet fram till semestern, samtidigt som jag kĂ€nner ett totalt lugn och bara mĂ„r sĂ„dĂ€r Fantastiskt bra! Livet e lustigt och jag mĂ„ste Ă€ndĂ„ sĂ€ga att det hĂ€r med Rawfood och Superfoods Ă€r helt galet och det finns inte en chans att man INTE förĂ€ndras som mĂ€nniska nĂ€r man börjar styra in sig Ă„t det hĂ„llet. Det sker en ökad medvetenhet och energin i denna mat Ă€r pĂ„ sĂ„ hög frekvens att kroppen anpassar sig snart dĂ€refter och magiska saker börjar hĂ€nda i ens liv – Man fĂ„r en helt annan förstĂ„else för Universum. FinkĂ€nsligheten och Intuitionen förstĂ€rks inom alla omrĂ„de och en renhet sköljs över kroppen


Jag sitter just nu med min frukost som Ă€r en riktig Antioxidant-cocktail, bestĂ„endes av mandelmjölk, hallon, gojibĂ€r, acai, granatĂ€pple, grönt teÂŽextrakt, nyponpulver och Irish Moss – Yummie!!! Det gĂ€ller att ge insidan vad den tĂ„l nu för att kunna hĂ„lla upp ett försvar mot solen. Jag tillhör ju dem som inte tror pĂ„ solkrĂ€mer som skydd. Jag kör Raw Organic coconut oil istĂ€llet som har ett naturligt skydd, men samtidigt Ă„terfuktar och nĂ€r kroppen! Jag vĂ„gar inte ens tĂ€nka pĂ„ vad alla kemikalier i solkrĂ€mer tar vĂ€gen, och speciellt nĂ€r de smĂ€lter in sĂ„ fint med solens vĂ€rme;-)

Nu ska jag jobba vidare. Ha en fantastisk dag och njut av Solens hÀrliga vÀrme!!

Aloha!
Liknande inlÀgg

LĂ€mna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *