Galamiddagen

Ah, det känns alltid underbart att få lite ny inspiration och infallsvinklar när man går kurs!! Nästa vecka börjar jag en fotokurs och då ska jag lära mig ta riktigt grymma bilder – DET är inspirerande för mig at this time! Det är en direkt avgörande skillnad i resultat beroende på hur man presenterar sina bilder! Goda recept ska presenteras snyggt – så enkelt som det är sagt!

 

Nu ska jag presentera riktigt härliga bilder, så där så man blir riktigt sugen på Rawfood. Ni kan lita på att jag en hel del sedan helgens kurs, så lite undan för undan så fortsätter jag fylla bloggen med matnyttig information, inspiration och matglada bilder.

Jag nämnde tidigare att Boris Lauser stod för ett brak-kalas av gourmet rawfood rätter i fredags på vackra Svartsjö Slott, och visst var det gott. Det godaste på menyn (lasagne och knyten) fanns även kvar under helgen så vi som gick kursen fick magarna väl fyllda – Gott Gott! Här är ett urval av de sköna rawfood rätterna som vi bjöds på!

 

Chinese Beetroot Dumplings with Plum Sweet & Sour

 

Creamy parsnip carrot sage risotto with Cauliflower florets and local mushrooms

Raw Lasagne (5/5)

 

Balinese Chocolate Mousse meets local berries

 

 

Behöver jag säga att det smakade fantastiskt gott!? Tusen tack till Rawfoodmiddagar.se  som arrangerade detta event – Voala!! Kolla gärna in deras hemsida för mer info och andra event!

Önskar er den bästa kvällen!

Namaste!

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *