Fuktgivande mask från Solution By Victus

Fuktgivande mask från Solution By Victus

Solution by Victus är en nytt svenskt hudvårdsvarumärke som erbjuder skräddarsydd vård för alla hudtyper och hudtillstånd.

Solution by Victus har skapats av ett team med experter, hudterapeuter och kemister, där önskemålen på en ny serie från alla dessa grupper har sett likadana ut: En enkel serie med ett fåtal produkter som ger synliga resultat.

Solution by Victus huvuduppgift är att skydda hudens naturliga barriär utan att torka ut huden samt stärka den mot yttre påfrestningar. Produkterna verkar i det yttersta hudlagret där många orsaker till hudproblem ofta sitter och säkerställer rätt pH-värde för huden, något som är en förutsättning för en välmående hud. Produkternas effektiva ingredienser hjälper även till att nå resultat på djupet.

Jag har provat FACE ON – Fuktgivande mask, som är för den torra och fuktfattiga huden. Den bidrar till att återskapa hudens egna hudbarriär, samt hjälper till att stärka och reparera skadad hud.

img_1007

 

Masken kan med fördel användas som en nattmask för att återfukta på djupet. Face On rekommenderas 1-2 gånger i veckan eller vid behov. Jag har testat lite olika och kommit fram till att jag fick bäst resultat om jag använde masken i intervaller, dvs 4 dagar på raken för att sedan hålla upp en vecka, sedan 2-3 dagar med mask, för att hålla upp 10 dagar. Så, jag fuktboostade riktigt  ordentligt några dagar. Masken absorberas helt under natten och du vaknar till en utslätade och mer fuktigare hy.

HETT TIPS: är att använda den även som nattmask på händerna – GRYM för detta ändamål också, och speciellt nu när vintern och den torra luften är här 😉

Mer info HÄR.

Pris: 529kr (50 ml).

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *