Frukost

Gomorron allihop!!

Vilken alldeles underbar dag! Solen skiner och vi ska snart bege oss till Öppna förskolan, först lite bloggande och foruminlägg 😉 Sitter nu och äter en grym frukost! Raw bovetemüsli med färska bär toppad med hampafrön, och en skvätt havremjölk på det – Yummie!!

Jag är glad över att det har blivit lite mer action på sidan kommentarer till bloggen samt foruminlägg – det är precis det som är tanken!!

För ett par dagar sedan när jag var på babysim hamnade vi i en diskussion (fyra mammor och den kvinnliga läraren) som sa, med en enorm övertygelse i rösten att såhär är det minsann, -Som mamma blir man tjockare för varje graviditet och barnen blir större och större. Fler av mammorna nickade instämmande eftersom de hade erfarit detta. Frågar ni mig så säger jag No Shit!! Men frågan är bara vad som egentligen sker när barnen blir större och större. Jag kan inte koppla det annat än att vi äter fel kost och att vi blir alltmer toxisk/surare i kroppen för varje dag som går och det tordes vara en självklarhet att det visar sig även på barnen! Vad tror ni???

Ha en strålande dag!!

Aloha!

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 comment

  • Jag säger som du, no shit. Eller kanske är det så för många, att ju fler barn, desto mer tar man hand om andra och mindre om sig själv och resultatet blir tjockare kropp och större barn. Men jag tror absolut inte att det är någonting genetiskt eller förutbestämt, utan att det helt klart beror på livs- och matvanor. Det här är också så himla synd och onödigt. Man gör verkligen sig själv och sina barn en björntjänst genom att inte ta sig den där lilla extra tiden eller omtanken för sig själv och sin hälsa.