Förbereder Chokladbollar – mums

Wow, vilken intensiv dag det har varit idag! Vi har varit till Katarina kyrka och tittat på en av mina bästa vänners underbara barn, Amanda & Vincent! Efter det blev det en supermysig pick-nick i Vitabergs parken. Lovely!! Idag har det varit en sjukt underbar dag! Förutom en härlig dag med solsken och umgänge så har jag även fått en annan position på mitt jobb när jag kommer tillbaka i Augusti. Och på söndag så blir det Rawfood-Live på TV4 Nyhetsmorgon – Missa inte det!!

Nu håller jag på att förbereda för de grymma råa Chokladbollar jag skall göra som är sådär riktigt chokladiga och sega!! Jag återkommer med foto och recept tomorrow!!! Önskar er den bästa kvällen!

Namaste!

 

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *