En ledig stund

Ljuvlig dag igen!!

Jag har precis varit och tränat och har nu en ledig stund för mig själv – shit vad underbart! Jag ska sätta på mig bikinin och dra ett lager kokosolja på kroppen för att sedan lägga mig på baksidan och läsa en bok! Först efter att man har fått barn så tror jag att man inser hur mycket tid man verkligen har haft och NU njuter jag alldeles särskilt mycket av den egna tiden. En bok – en filt – bikini – färskpressad juice – vad mer behövs?? Nu ska jag njuta en stund och låta tankarna och ideérna få flöda fritt ett tag – Lovely!

Intressant ämne det här med solkrämer, som ju i många studier har visat sig farliga på huden. Jag läste nyligen någon rapport om detta och det verkar som man först NU, har börjat studera vad som händer med kemikalierna i solkrämerna när de utsätts för värme, och det verkar INTE vara någon trevlig läsning! Tur att jag bara har använt Raw kokosoljapå kroppen de senaste 6 åren i alla fall, och aldrig bränt mig – tvärtom!! Inte ens 2 veckor på beachen på Copacabana brände jag mig, och där var det 35 grader typ varje dag! Å andra sidan slank det också ner en sisådär 5-6 kokosnötter per dag 😉

Nä, ut och njut av det ljuvliga! Later

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments

 • Fick i våras nys om att kokosoljan funkar bra som solkräm – snacka om att det är en riktig universalprodukt! Har tidigare bara använt den som hårinpackning och i smoothies och dylikt men nu åker burken även ner i strandväskan=) Funderar på om man även ska våga använda den på barn; hur resonerar du?

 • Jag menar förstås ifall kokosolja är ett tillräckligt solskydd för de små liven; inte att den skulle kunna vara skadlig=)

  • Hej Anna,
   Jag är övertygad om kokosoljan inte har någon som helst skadlig inverkan på de små liven. Kokosoljan är perfekt att smörja in lite grann efter duschen – det gör jag! Men att använda det som solskydd kan jag inte rekommendera. Den tunna huden är så skör och skall helst undvika solen över huvudtaget. Jag skulle rekommendera solskydd 30 eller mer – en bra ekologisk och ren variant.
   Lycka till!
   /Kristina