Dear Antler förbjuds inom idrottsvärlden

Om du har hängt med I nyheterna nyligen är jag är säker på att du är medveten om kontroversen kring dear antler  (hjorthorn) – en Yang Jing ört som har använts i tusentals år tack vare att det innehåller en kraftigt förstärkande och vitaliserande substans. Örten är även väldigt vanlig I USA inom Rawfood och herb tonics. Den har visat sig ha en starkt positiv effekt för njurarna och

Dear Antler är högt uppskattad i öst för sina dyrbara och kraftfulla egenskaper inklusive IGF-1, en ​​viktig substans som är nära besläktad med tillväxthormon och som har skapat rubriker i världen av professionell idrott eftersom det är känt att idrottsmän blir större, starkare och snabbare.

Kolla in den här exklusiva intervjun med tonic- och elixirmästare Truth Calkins, och ta reda på sanningen om denna otroliga tonic herb, varför NFL och NCAA har förbjudit det, och vad hjorthorn kan potentiellt göra för din hälsa!

Totalt förbjuden inom all sport i hela världen, men används flitigt inom kinesiska medicinen. Ta reda på varför den är en av Top tre herbs inom kinesisiska medicinen. Det finns 3 legendariska örter inom kinesiska medicinen. Alla är högt potenta inom olika områden och sägs kunna förlänga livet till 120-130 år. För er som inte hört talas om Dear Antler inom Rawfood världen bör ta och lyssna till Truth Calkins som är en top herbalist verksam i LA. Tidigare jobbandes i sin herb tonic bar at Erehw0n i Santa Monica. En grymt intelligent och  kunnig person med lång erfarenhet.

 

 

http://www.longevitywarehouse.com/Articles.asp?ID=580

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *