Dax för juicing ;-)

Before and After 😉

All of a sudden blev det dax att alkalisera kroppen och hitta en bra balans. Jag har ju för vana att fasta och juica med jämna mellanrum men det här blir första ggn för Andreas – häftigt!! Det är sannerligen ren lyx att juica sin egen grönsaksjuice. 
Mitt tips till en bra alkalizer för 1 person är följande:
1 ekologisk gurka
10 stix celleri
1 äpple
ev lite ingefära
Now you are defenitely ready to ROCK!!!
Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

  • Jag letade runt efter lite raw food bloggar och så hittade jag dig! Känns så häftigt, vår meditation gjorde verkligen något – nu är jag helt inne på raw food! Kom hem i söndags så vi får försöka boka in ett möte snart igen. Johanna A

  • Välkommen hem Johanna!
    Häftigt med Rawfood, du får berätta mer när vi ses 😉
    Aloha!
    Kristina