Choklad på Mors dag

Gokväll!

Det har varit en späckad helg minsann! Jag har tagit en liten time out från bloggandet och umgåtts med närmaste vännerna för en tjejträff, denna gång i Norrköping. Det har varit toppen att få byta miljö för en stund och bara få vara. Det har blivit mindre av Rawfood, men desto mer av härliga diskussioner, umgänge med bästa vännerna och att njut av att bara ta dagarna som de kommer…

Idag är det som bekant mors dag, och för första gången i mitt liv får jag fira detta. Inte direkt med pompa och ståt men med fina chokladpraliner från Danska Peter Beier Chocolade – vem kan tacka nej till det!? …och några fina ord till det 😉

En lång och intensiv helg och nu ska jag lägga mig på soffan och läsa klart Henrik Fexeus senaste bok –Konsten att få mentala superkrafter. En häftig bok skriven av en, minst sagt,  fascinerande människa!!!!

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments

 • Åh, vilken härligt positiv sida, jag fick ett tips av en bekant och jag som äälskar vegan. Är såå nyfiken på detta, ska testa dina recept asap. Vi hörs vidare,
  MVH
  AB

 • Hej Chrsitina!
  Ajg gogglade efter chogladbilder och snubbalde på dina fina goingar. Har lagt upp dom på min sida, hoppas inte du ”mind”.
  grattis tillen skön grön sida, om det inte är försent för det.
  mVh