Chevrésallad

Ibland då och då infinner sig ett sug efter Mozarella eller Chevré, och då hugger jag in på en härlig sallad – denna gång med Chevré! Jag älskar smakupplevelsen av den lätt saltade osten, de rostade pinjenötterna och den söta honungen som generöst ringlas över den enorma bädden av grön sallad!! Idag var denna smaksensation realitet och det lär ska dröja än ett tag innan nästa gång ;-). Visst kan man unna sig kött, fisk och ost mellan varven. Ett måste är att komplettera med en stor grönsallad för att neutralisera den ökade syranivån i kroppen som sker av att man äter ost, fisk, ägg, kött etc…

Dagen har varit ”på språng” med ditt och datt och har känt en yrselkänsla de senaste två dagarna. Det visade sig att jag har lite lågt blodtyck så nu ska jag ta det lite lugnt och dricka té på ingefära som ska ha en bra effekt på lågt blodtryck! Jag ska nu bege mig ut på en kvällspromenad  och insupa den härligt syrerika friska luften som kommit efter regn- och åskvädret!

Önskar er den bästa kvällen!!!  Jag har ytterligare en ny produkt från Reneé Voltaire som jag skall visa er. Förhoppningsvis får jag upp den senare ikväll!

 

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *