Brabantias Miljöinitiativ ”Let’s Clean It Up”

Brabantias Miljöinitiativ ”Let’s Clean It Up”

Pedalhinkarna New Icon är ikoniska skönheter som är miljövänliga, smidiga och gör gott!
För varje såld pedalhink hjälper Brabantia Plastic Whale att rengöra världens vatten från giftigt plastavfall!

brabantia0

Brabantia älskar vår planet lika mycket som vi själva gör. Därför innefattar  all deras design och produkter ett återvinningstänk. Brabantia tar det här tänket till en ny nivå med newIcon pedalhinkar. Dessa återvinningsbara pedalhinkar är gjorda av 40% återvunnet material och både förpackning och hink kan, efter användning, till 98% återvinnas till ursprungsmaterialet.

För varje såld pedalhink så fiskar man upp plastavfall i världens vatten tillsammans med Plastic Whale. Det här Amsterdam-grundade sociala företaget är det första professionella plast-fiske företaget i världen. Plastic Whales mål är att göra världens vatten fria från plastavfall och skapa värde av just det avfallet genom att tex skapa Skateboards.

”Robert Engels” -Brabantia vill göra världen till en vackrare plats idag såsom för kommande generationer. Vi fiskar alltså inte efter komplimanger med detta samarbete; utan är genuint hängivna till att hjälpa Plastic Whale göra rent världens vatten.

brabantia2  brabantia3  brabantia5

Brabantias New Icon pedalhinkar  är sannerligen vackra och förgyller platsen den står på. Familjen om 10 stycken färgval utökas nu med 3 nya färger; Clay Pink, Moss Green och Daisy Yellow.

Pedalhinkarna finns i 5 olika storlekar i prisklassen 229kr – 899kr. Samtliga kommer med 10-års garanti och finns att köpa på bl.a. designonline.se samt Järnia-butikerna.

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *