Boka på en Detox!!

GoMorron!

Hoppas ni har haft en lika underbar start på dagen som jag!  Efter en stort glas färskpressad apelsinjuice och en powersmoothie är jag nu redo att möta dagen med allt jag ska göra!

Efter en lång graviditet och nästan lika lång amning kan ni förstå att jag är eager att få köra igång en ordentlig detox. Jag planerar den till slutet av april/början av maj. Can’t wait!! Nu när vårvädret kommer och värmen gör sig gällande så känner man riktigt hur kroppen skriker efter en juice-fasta!

Passa på att boka upp en Detoxkurs du med! Den 21 maj i Gamla Stan, Stockholm kommer jag att hålla en 3-timmar lång detox-kurs, där ni kommer att lära er det mesta om vad detox är! Vi kommer även att gå igenom ett detox-program så att ni kan testa på och köra en själva hemma. För mer information maila till [email protected]

Ha den bästa dagen!

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 comment