BOKA höstens event!

robin_sharma_11.jpg

 

Life Vision presenterar stolt Robin Sharmas tredje öppna seminarium i Sverige den 21 september 2012.

Nu är det bara fyra veckor kvar tills Robin Sharma kommer till Stockholm och håller sitt föredrag ”Lead without Title”. Kom och bli inspirerad av ledarskapsexperten ROBIN SHARMA under detta fantastiska seminarium i världsklass!! Robin är blanda annat bästsäljande författare till Munken som sålde sin Ferrari och Finn din livsuppgift. Hans ”Lead Without Title” budskap har fått ett globalt följe som inkluderar chefer på stora företag, välkända entreprenörer och de bästa av de bästa inom varje tänkbar del av affärslivet.

Ett av målen med denna workshop är att förändra sättet du ser på ledarskap. Ledarskap handlar inte om befattning eller position. Ledarskap är allas angelägenhet oavsett var du för tillfället befinner dig i livet, om du är man eller kvinna, driver företag eller hänger dig åt andra uppgifter. Under detta inspirerande seminarium kommer du att få mängder med verktyg och idéer för hur du uppnår både dina professionella och privata drömmar. Hur du lär dig nya och praktiska sätt att locka fram ditt bästa jag, att leda från var du än befinner dig och bli en vital del i att forma både din egen och andras framtid.

”To be a winner at work and in life, everyone has to show leadership, regardless of their title.”

För mer information om seminariet, se www.lifevision.se

Rabattkod: Uppge “Rawfood.se” vid anmälning och du får 500:- rabatt på ordinarie priset.

Antalet platser är begränsade så skynda dig att boka på din biljett!

Vi ses på Hotel Rival 😉
/Kristina

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 comment

  • Kom och bli inspirerad av ledarskapsexperten ROBIN SHARMA under detta fantastiska halvdagsseminarium. Robin är blanda annat bästsäljande författare till Munken som sålde sin Ferrari och Finn din livsuppgift. Hans ”Lead Without Title” budskap har fått ett globalt följe som inkluderar chefer på stora företag, välkända entreprenörer och de bästa av de bästa inom varje tänkbar del av affärslivet.