Blueberry Lifestyle öppnar i PUB-huset

Nu har Blueberry Lifestyle öppnat sin femte butik mitt i city, i PUBs glashus på Drottninggatan 63. Nu har alla som rör sig runt Vasagatan och Hötorgscity möjlighet att göra medvetnare val till lunch och fika – take away or eat in!
Butiken är fylld med smakrika ekologiska wraps, soppor, smoothies, ”sweets and treats” samt en superfood salladsbar. Ingen pasta, isberg eller gurka i sikte, bara näringstäta råvaror som antioxidantrika grönsaker och bär, fiberrika rotfrukter och bönor, omega 3 stinna alger, nötter och frön! Även frukost och lunchcatering till företag samt ett sortiment med Blueberrys ”own brand” produkter erbjuds. Try it out!!!
Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

 • Hej, hade jag ingen aaning om. det blit att testa, bara ett stenkast från jobbet ju.
  Din ida börjar bli omtalad nu-grattis…det var väl meningen förstår jag…rawfood ligger i tiden men är det inte bara en fluga i såenatsoppan?
  Mvh
  Ja

 • Hej altså man ,blir så avundsjuk, önskar att vi hade haft detta utbudet hos oss, såå fräscht,funderar på näringsupptag, ser att du skriver om matkombo och detox bland annat, jag tror att jag helt enkelt inte är helt mottaglig för all näring dvs även om jag skulle äta bättre så är det ”stopp” i systemet-cellerna tillgodgör sig inte den goda näringen helt enkelt. Jag tror MÅNGA har det problemet och gör väldigt lite. Vad krävs för att vi ska göra förändringarna som krävs för att verkligen ta in den riktiga energin-enligt dig Kristina.
  Mvh
  Maria Mind