Bästa Tandkrämen Ever…

Hallåj alla!

Shit. vilken underbar dag det har varit idag, och det baserar jag på min superlånga ToDo-lista som jag betat av helt och fullt! Mina axlar blev genast några kilon lättare 😉 Och som om inte det vore nog så får jag världens surprise på jobbet. In kommer en stor låda från kära Ylva på L-import, som är fylld med överraskningar. Det är förresten det företaget som tar in min absoluta favorit-tandkräm från Kiss My Face.

Kiss My Face är ett amerikanskt märke som fokuserar på hudvård, och munvård till viss del. Den här tandkrämen är så jäkla fräsch och innehållar BARA bra ingredienser. Det är förresten den tandkrämen ni ser överst på bilden. Nu har d tagit in en annan aloe-vera tankräm som är likvärdig den från Kiss My Face, och det är den gula förpackningen ni ser på bilden. Den har jag ännu inte testat men ska göra det genast!

Förutom min favorit-tandkräm fick jag en massa hudvårdsprodukter  som jag ska berätta mer om inom kort. Dessutom fick jag deras aloevera juice med noni och blåbär. Bild kommer snart!

Nu ska jag avrunda dagen så jag önskar er den bästa kvällen!!

Namaste

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments