Basiskt till Frukost

Vilken härlig morgon!!
Jag har inte sovit speciellt bra direkt men känner mig ändå pigg och hyfsat utvilad. Fokus ligger på en bra och basisk frulle. Det är inte bara frukosten som bör vara basisk men en god start!!

Denna morgon blev det ett glas färskpressad blodapelsinjuice (fick tag på riktigt goda från Sicilien som Cajsa Warg precis hade fått in. Förmodligen svindyra eftersom det inte fanns någon prislapp 😉

Hur som helst är ett bra alternativ att krydda juicen med någonting grönt och skönt, exempelvis vetegräs som jag gjorde i denna drink – och vips har du en antioxidantspäckad, klorofyllrik och enzymrik cocktail!!!

Shaka och Enjoy!!
Ska tillägga att jag såklart även äter Raw Bovetemusli med russin, mandel, färska hallon och banan – Yummie!!!!

20120309-090102.jpg

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

  • Jämfört med att pressa seller-i och gurkjuice – hur basisk är den här juicen?

    • Ja, du! Mycket bra fråga. Båda två har ju sina fördelar och effekter. Skillnaden är främst svampen som, efter fermentering, har sina peciella egenskaper! Det ska tilläggas att dt finns ett fåtal som inte alls klarar av/gillar Kombuchan. Däremot har jag svårt att tänka mig någon som inte kan hantera gurk-celleri juicen! Åh, andra sidan är det ett jäkla tryck i en riktigt bra Kombuchan som gör att du svävar på moln och ger dig en klarhet/fokus utan dess like 😉