Bär och Bäbismat

God förmiddag!

Hoppas ni har haft en lika underbar morgon som jag! Jag väntar dock fortfarande på att Mannen ska ta med sig sonen ut så att jag får jobba ostört i en timme innan det är dax att bege sig ut i solen och för lunch! Frukosten blev, för mig, en smoothie med blandade bär och ett nytt proteintillskott som bygger på hampa, ärtor, ris och chiafrön, tillsammans med greens såsom; barley, spirulina, vetegräs, chlorella, alfaalfa, rödbeta, broccoli och klorofyll. Grymt god!!! Det blev lite bär över till Sebastian som han ska få till sin gröt i eftermiddag! Jag har även förberett hans mat, ångkokad ekologisk broccoli, sötpotatis, lax och linfröolja 😉

Ha en härlig dag i solskenet. Glöm inte att äta bra mat för insidan så att kroppen även skyddas på utsidan 😉

Aloha!

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 comments

 • hej,du blandar och ger ganska friskt ser jag. Tänker då mest på de olika tillskotten/greens. Är det lämpligt/tillrådligt att blanda en ”all-in” på det viset.
  Jag har börjat testa några nya tillskott tillsammans med de gamla(hampafrö/olja/chlorella/spirulina samt supermaca/goji/granatäpple/kakao/tropical fruitmix)
  och området runt chakra 2-3 är oroligt sedan några dagar. Vad har du för råd? (Sjukvården lär inte ha något svar på detta).
  Tack på förhand.
  //MM

  • Hej Maria,
   Tack för ditt inlägg, mycket intressant fråga! Jag kan bara råda dig till att lyssna på din kropp. Jag kan inte se att det skulle vara skadligt att blanda diverse superfoods. Däremot passar vissa bättre med andra och ibland kan jag mig tycka att kroppen säger stop om det blir för mycket! Jag trivs bäst med en blandning av ett fåtal superfoods. Det är även viktigt att kunna särskilja dessa för att se om de ger någon effekt över huvudtaget!
   MVH
   Kristina

 • Hej, Jag vet inte var jag ska skriva detta inlägget ang din vision.
  Den glöder skulle jag vilja säga. Sällan ser man en vision som ”glimmar till ögat” som din. Man brukar säga att om man tar bort företagsnamnet ska visionen vara så knivskarp att man direkt ser vilket företag är. Tror det kommer bli verklighet hos dom många människorna som IKEA säger.
  Tillykke,
  S A