Avancerad Hälsoanalys

Avancerad Hälsoanalys

Gomorron all friends out there,

Jag måste verkligen berätta. Igår träffade jag Johanna på Sporteopathy som jobbar med Hälsoanalyser. Via frekvenser så skannas kroppen av  och man får ett komplett och brett spektra över de eventuella obalanser, allergier och överkänsligheter som man har. Det är väldigt tillförlitligt och precist. Kan ni förstå att jag hade ett stort syra överskott i kroppen. Och en av orsakerna till det är den inre stressen, som man ibland inte själv kan känna igen. Detta belyser även hur viktigt det är att förstå sambandet i kroppen, att alla organ och system påverkar varandra. Det är också viktigt att förstå att en optimal hälsa och välmående inte handlar om enbart det ena eller det andra – dvs enbart kosten – eller enbart yogan – eller prestationen etc.

20130125-203719.jpg

Allt samverkar i en perfekt balans där det ena direkt påverkar det andra. Det är inte enbart maten som skapar syra i kroppen utan även tankar och känslor. Dessa kan ha riktigt stark påverkan! Stress skapar syraöverskott som måste balanseras med mineralerna kalcium och magnesium. Är det ett ständigt påslag av syra kommer skelettet förr eller senare att holkas ur och benskörhet är ett faktum.

Jag kan verkligen rekommendera Hälsoanalyserna på Sporteopathy! Du får en avancerad teckning över obalanser, allergier, överkänsligheter och mycket mer. Check it out:

www.sporteopathy.com

 

Ha den bästa av dagar!

Namaste

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

  • Är inte 5200:- kr väldigt dyrt för start-paketet?

    • Hej Peter!

      🙂 Nej, det tycker jag verkligen inte. Dels pga av den mängden och kvalitén på kosttillskotten som du får. Man lägger ju x antal tusenlappar ändå på kosttillskott, superfoods och annat. Du får ett komplett kit som du jobbar med en månad, ett coachingtillfälle och mycket mer än så. Jag kände ju väl till detta innan jag hoppade på men blev sjukt överraskad över hur professionellt allt är gjort när jag väl mottog paketet. Men mitt svar dröjer till om en månad när jag ser resultatet ;-). Återkommer…Har du förresten själv någon erfarenhet av detta?