Allt är möjligt!

Gokväll alla!

Jag hoppas att ni har haft en lika fantastisk dag som jag har haft! När jag bloggade för ett par år sedan vet jag att övervägande blogginlägg handlade om att maxa energin mellan möten, jobb, egna projekt, träning etc etc…Idag handlar dagarna mer om att hänga som ler och långhalm med Sebastian, haha. Det är spännande hur olika livets alla faser kan se ut, och känslan när någonting radikalt nytt inträffar, gör att vi liksom bara slungas med vare sig vi vill eller inte. Speciellt jobbigt för kontrollfreaks, men ack så utvecklande och förlösande!! Det man tidigare inte trodde skulle vara möjligt funkade inte bara bra, utan tom ännu bättre!

Själv var jag frustrerad som få de första månaderna på min mammaledighet. Jag var världens lyckligaste innan, med den totala friheten att kunna göra precis det jag ville NÄR jag ville. Jag maxade mina dagar som få. -Hur skulle jag nu få tid att göra allt det jag vill och samtidigt möjligheten att skapa och verkställa andra saker som jag så gärna vill, och hur ska det gå med sömnen. Kommer jag att gå omkring som en zombie hela dagarna som de flesta andra mammor, bara för att den lille inte sover om nätterna?? Och hur blir det med relationen??

Jag kan bara säga Ahhhhhh….vad underbart allting blev! Min frustration avtog tidigt, Sebastian sover 11 timmar per natt och har gjort så sedan start, jag är utvilad och tränar, min sambo ställer upp till 100% och ger mig massor av vardagstid där även jag kan sitta och jobba eller göra andra saker. Jag har varit väldigt tydlig med vad jag har behövt, och han har mött mina behov. Jag är lycklig och han är lycklig, även lille Sebastian verkar lycklig 😉 Hemsidan är nu lanserad och jag känner mig både stark och lycklig! Energin flödar och så även kreativiteten! Jag är i Flow – och då är precis allting möjligt!!!!

Ha de bästa kvällen,

Aloha!

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments