Alkaliserande Juice

Vilken underbar Morgon! Solen skiner på en klarblå himmel och det är min älskades födelsedag! Det blir en rad överraskningar, några som jag kommer att presentera här senare I think! Klockan är snart 7.30 och killarna sover fortfarande 😉 Jag har precis förberett för en grön juice, gud så gott! Jag säger då det, känner man sig trött och hängig så är det bara en sak som gäller, och det är gröna juicer!! Alkaliserande juicer fyllda med mineraler, elektriskt vatten och livsenergi – Jag garanterar dig att du får en effekt med en gång!

Varför ska man då alkalisera kroppen? Jo, därför att allting vi äter och dricker som är syrabildande, vilket är i princip det mesta vi äter utom färska grönsaker och frukt, så bildas syra i kroppen. Ett syraöverskott är inte helt ovanligt men så pass allvarligt att kroppen måste neutralisera detta för att undvika skador. Kroppen neutraliserar detta överskott med hjälp av magnesium och kalcium som är de två största mineralerna som kroppen håller förråd av i kroppens skelett. Får kroppen hålla på så här dagligen så förstår ni säkert att detta förr eller senare leder till benskörhet. Att benskörhet skulle bero på att vi inte dricker mjölk är rent nonsens i sammanhanget! Mera greens, mera mineraler och gröna juicer!

Ha den bästa dagen!

Aloha

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 comments

 • Hej-hej!
  Kan du ge fler tips på gröna juicer för variation?! Vilka livsmedel/produkter är det som skapar syra i kroppen och vilka är värst?
  Tack för alla tips!
  / Andreas

 • Eletriskt vatten låter farligt…

 • Hej Andreas!
  Tack för din fråga! Mitt svar till dig kräver ett helt (eller två) inlägg på bloggen. Återkommer…Kort kan jag nämna att starkt syraskapande produkter är bla; kaffe, svart te, läsk, godis, alkohol, chips och annan skitmat, rött kött, fisk, ägg, m fl…Starkt alkaliserande är vetegräs juice/pulver, gröna bladgrönsaker, alger såsom spirulina och clorella, nässelpulver etc…
  /Kristina

 • Jan,
  ”Elektriskt vatten” är precis vad din kropp behöver 😉 Vad jag menar med elektriskt vatten är just färskpressade gröna juicer av alla slag…
  /Kristina