1månad – Nu kör jag!!

1månad – Nu kör jag!!

20130305-210951.jpg

Jaha, så var det äntligen här! Paketet från Sporteopathy! Wow, nog för att jag vet att jag hade en hel del obalanser och brister på mycket men det här…Holy, var mer än jag kunde tänka mig.

Det här säger väldigt mycket om vilket slitage kroppen går igenom med två graviditeter, två förlossningar och årslånga amningar. Jag är helt och fullständigt urlakad, trött och kan omöjligt gå upp i vikt! Med Sebastian tappade jag 11kg, efter att ha gått upp 7(!) kg under hela förlossningen, så redan där låg jag på stort minus – 49kg som lägst!!!! Jag åt som en häst men kroppen var som en enda stor förbränningsugn och jag hade enorma problem att gå upp minsta kilo.

Jag tror att jag lyckades gå upp 2-3 kg innan jag återigen blev gravid, med samma uppgång men nu väger jag åtminstone mellan 51-53 kg och det kan variera stort! Jag har nu ammat klart lilltjejen som snart är ett år och nu är det dax att fokusera 100% på att komma tillbaka till normalvikt men framför allt vill jag känna mig stark och full av kraft och energi som jag brukar!

Hälsoanalysen visade dåliga värden av järn och diverse B-vitaminer (vilket inte kändes helt förvånande eft de ryker först när kroppen är stressad). Johanna berättade att om man även har brist på B3 så går kroppen liksom på reserven. Tålig tarm gör att jag inte kan ta upp näring optimalt och förmodligen en av anledningarna till att jag går ner i vikt, förutom den inre stressen då!

Testet visade även på några överkänsligheter, samt obalans i autonoma nervsystemet. En sak som var ashäftig var att Johanna kunde urskilja en inflammation i bäckenet via mitt ena öga. Grejen är den att jag för ca 1.5 månad sedan åkte i pulkan snabbt som f… och körde rakt över en stor issten. Jag hade så ont i svanskotan under första dygnet att jag var helt stel, därefter blev det bättre och bättre men det tog nog ca 1 månad innan smärtan helt och hållet var borta. Där och då upplevde jag helt klart att benet i rumpan kändes annorlunda och det är klart att jag borde ha gått och fått en röntgen på det där och då, men det gjorde jag inte och nu får jag stå mitt kast 🙁 Jag ska ringa till min husläkare imorgon och boka en tid!!

Så, imorgon kör jag igång! Jag kör en månad sedan ska jag tillbaka till Johanna och se resultatet! Vad jag gillar mest med denna hälsoanalys är att de ser till helheten. Affirmationer, djupandning och träning står oxå på schemat!

Here we go – Tjo hoo!!!

20130305-210930.jpg

20130305-210942.jpg

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *