Det Australienska hårvårdsmärket Original Mineral lanserar nu en helt ny produkt: Conquer Blonde Conditioner, ett parabenfritt balsam speciellt framtaget för blonda och gråa hår. Balsamet bevarar kalla toner i färgade hår samt tillför fantastisk glans och lyster.  Perfekt att använda tillsammans med O&M Conquer Blonde Shampoo, också det framtaget för att behandla håret och samtidigt dämpa gula toner.

Conquer Blonde Conditioner innehåller Violet Mica som är en glansfärgmonekyl som är framtagen för att ta bort gula toner från blont och grått hår samt macadamiaolja, en naturlig australiensk olja som hjälper till att återfukta håret. Bland ingredienserna finns även sheasmör, ett naturligt smör som är framtaget för att mjukgöra och fukta håret, och jojobaolja som hjälper till att bevara färgen.

Passar utmärkt till blonda hår som behöver fräschas upp mellan salongsbesöken och behöver få tillbaka sin glans. Passar också naturligt gråa hår som behöver uppfräschning och extra liv i håret.

Användning: applicera i fuktigt hår och massera in från rot till topp. För bästa resultat, låt verka i 2-5 minuter. Skölj sedan.
Pris: 249 kr (250 ml)
Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *